Za vikend održan 1. Malonogometni turnir gradova i općina prijatelja Vukovara

0
foto: Grad Vukovar

U organizaciji Grada Vukovara održao se 1. Malonogometni turnir gradova i općina prijatelja Grada Vukovara pod nazivom Vukovar NogoMate 2024.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Filip Sušac zaželjevši svim ekipama uspješnu i fair play igru te neka najbolji pobijedi. Ovaj turnir organizirao se po prvi puta, a s ciljem sportskog i prijateljskog povezivanja i neformalnog druženja između gradova i općina prijatelja i Grada Vukovara.

Grad Vukovar može se pohvaliti s 22 grada i općine s kojima ima sklopljeno prijateljstvo što je impozantna brojka koja ukazuje na izvrsnu suradnju i partnerstvo s drugim dijelovima Hrvatske, ali i inozemstva.

Mali nogomet ove subote u Vukovaru zaigrale su ekipe sastavljene od djelatnika gradova te gradskih i općinskih ustanova, institucija ili tvrtki.

Na prvom ovakvom turniru sudjeluju  Grad Makarska, Grad Šibenik, Grad Sarajevo, Grad Mostar, Grad Yavoriv (Ukrajina), Vukovarsko-srijemska županija te domaćin Grad Vukovar.

Pobjednik malonogometnog turnira je Grad Makarska, drugo mjesto pripalo je Vukovarsko-srijemskoj županiji dok su treći bili naši prijatelji iz Grada Mostara. Domaćin, Grad Vukovar zauzeo je četvrto mjesto.