Alkoholizirana žena prouzrokovala dvije prometne nesreće u Slavonskom Brodu

0
foto: MB Press/Ilustracija

​Policijski službenici su 28-godišnjakinju ubrzo pronašli i alkotestirali, kojom prilikom je u njenom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,41 promila. Protiv 28-godišnjakinje slijede prekršajne prijave nadležnom sudu 

Dana 14. svibnja, u Slavonskom Brodu, 28-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola, prouzrokovala dvije prometne nesreće te napustila mjesto događaja, no policijski službenici su ju ubrzo pronašli, izvijestila je danas PU brodsko-posavska.

Prema informacijama policije prvu prometnu nesreću je prouzrokovala u 15.45 sati, u Vinogorčevoj ulici, kada je upravljajući osobnim automobilom prilikom okretanja, krećući se vožnjom unatrag udarila u prednji dio parkiranog osobnog automobila. Nakon navedenoga se odvezla sa mjesta događaja prometne nesreće, ne razmijenivši osobne podatke o sebi i vozilu sa drugim oštećenim sudionikom te je oko 15.50 sati, u Orahovoj ulici, prouzrokovala i drugu prometnu nesreću. Također je krećući se vožnjom unatrag stražnjim dijelom automobila udarila u drugi parkirani osobni automobil.

Policijski službenici su 28-godišnjakinju ubrzo pronašli i alkotestirali, kojom prilikom je u njenom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,41 promila. Policijski službenici protiv 28-godišnjakinje podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.