Baby Lasagna rasprodao prvi samostalni koncert za četiri i pol minute

0
foto: HTV/Screenshot

Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo-koncert, koji će se održati na stadionu Šalata u četvrtak, 12. rujna, za svega četiri i pol minute, pa je organizator dodao još jedan koncert u petak, 13. rujna, objavila je agencija LAA.

Najsretnijih 4000 fanova Baby Lasagne pokupovalo je ulaznice u rekordnom roku, čime je taj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna ušao je u glazbenu povijest. 

Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu, za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba.

Uz globalni hit Rim Tim Tagi Dim, kao i od prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Dont hate yourself, but dont love yourself too much”, Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti ostatak albuma prvijenca Demons & Mosquitos, čiji se izlazak očekuje ove jeseni, piše HRT.

Nakon što je Rim Tim Tagi Dim ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

Ulaznice za drugu svirku na Šalati kreću u prodaju danas u 16 sati kroz sustav Eventim po cijeni od 25 eura.