WhatsApp trik: Na ovaj način možete pročitati cijelu poruku bez otvaranja

0
foto: Pixabay

Mnogi korisnici nisu upoznati s jednim trikom na WhatsApp-u koji im omogućuje čitanje primljenih poruka u potpunosti, a da pritom ne otvore aplikaciju.

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Mnogi korisnici WhatsAppa možda nisu svjesni da mogu pročitati poruke u cijelosti bez otvaranja, piše Mirror, prenosi Večernji list.

Postoji trik kako možete pročitati poruku u cijelosti bez otvaranja. Na Androidu, biste prvo trebali pritisnuti početni zaslon i otvoriti stranicu izbornika te odabrati Widgete. Nakon toga pronađite Widget ‘4 x 1 WhatsApp’ i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali i vidjet ćete sve poruke koje još niste pročitali.

Ako ostavite ovaj prozor na vašem mobitelu, na njemu će se uvijek prikazivati poruke koje vam dolaze na WhatsApp i tamo ćete ih uvijek moći u cijelosti pročitati.

Ovaj je trik nažalost namijenjen samo za korisnike Androida. Iako, korisnici iPhonea mogu odlučiti onemogućiti prikazivanje pošiljatelju da je poruka pročitana u samom WhatsAppu, sprječavajući prijatelje, obitelj i suradnike da uoče te kvačice. Ako ste korisnik iPhonea i želite onemogućiti prikazivanje plavih kvačica, trebali biste dodirnuti gumb ‘More options’ na WhatsAppu, prije nego što kliknete na ‘Settings’. Zatim biste trebali prijeći na ‘Privatnost’, gdje ćete dobiti opciju da isključite prikazivanje plavih kvačica prilikom pročitanih poruka.

Prema web stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde o pročitanim porukama za grupne razgovore niti će reproducirati potvrde za glasovne poruke jer ne postoji način da se te postavke isključe.