U sudaru kamiona oba vozača teško ozlijeđena

0
Foto: PU vukovarsko-srijemska

Dva teretnjaka sudarila su se u blizini odmorišta Rastovica, na autocesti Zagreb – Lipovac, u četvrtak u 13.29, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Vozači su prevezeni u vinkovačku bolnicu, gdje su im utvrđene teže ozljede.

– Oba pacijenta imaju teške tjelesne ozljede. Nakon stabilizacije i primarne obrade njih ćemo, u dogovoru s neurokirurgom iz KBC-a Osijek, uputiti na daljnje liječenje u KBC Osijek, rekao je Tomislav Kokić, dežurni traumatolog u Općoj bolnici Vinkovci.

Na mjesto nesreće upućene su sve hitne službe.

Nesreća se dogodila kad se u teretno vozilo koje je zbog kvara stajalo na zaustavnom traku zabilo drugo. Drva koja je prevozio jedan od kamiona zatim su ispala na cestu.

Promet teče usporeno jednom trakom, uz regulaciju policijskih službenika.

Policija poziva sve sudionike u prometu na toj dionici autoceste na dodatan oprez te da prilagode brzinu kretanja vozila i poštuju upute policijskih službenika.

U 17 sati sjeverni kolnički trak autoceste A3 Zagreb – Lipovac u smjeru Zagreba, dionica od čvora Županja do čvora Babina Greda, zatvoren je za promet zbog pretovara tereta iz vozila oštećenog u prometnoj nesreći.

Očevid prometne nesreće je u tijeku, dodala je policija.