Tomislav Panenić: Nedjeljni izbori su vrhunac obračuna sadašnjih i bivših članova HDZ-a, nećemo podržati niti jednoga kandidata

0
foto;PRESS032

Pred nedjeljni drugi krug lokalnih izbora Nezavisna lista Tomislava Panenića odlučila je kako na izborima za župana Vukovarsko – srijemske županije neće podržati niti Damira Dekanića, kandidata HDZ-a, niti Josipa Dabru, kandidata Domovinskog pokreta.

“Naši članovi smatraju da će nedjeljni izbori biti vrhunac obračuna bivših i sadašnjih članova HDZ-a te smo odlučili da nećemo pružiti potporu nijednom kandidatu. Kandidatima želimo sreću na izborima, a pobjednika pozivamo da pokaže spremnost na stvarne pozitivne promjene u našoj županiji. Također, ograđujemo se od poziva prema našim biračima kojima se, koristeći moje ime i ime naše nezavisne liste, pokušava dobiti određena prednost. Našim biračima se još jednom zahvaljujemo na pruženoj podršci te ih pozivamo da obvezno izađu na izbore. Naša je želja da odluku o potpori pojedinom kandidatu birači donesu po svojoj savjesti vodeći računa o vrijednostima radih koji su nama dali svoj glas te dobrobiti Vukovarsko – srijemske županije koja nije zaslužila dodatne podjele i nestabilnost”, rekao je Tomislav Panenić.