Svečano otvorenje obnovljenog Vukovarskog vodotornja

0
izvor: Grad Vukovar

Svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održati će se 30. listopada 2020. godine s početkom u 17:30 do 18:30 sati.

Zbog epidemije koronavirusa otvorenje biti će bez posjetitelja. Prijenos će biti dostupan na online platformama, u produkciji Grada Vukovara preko službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem Facebook stranica Grada Vukovara, gradonačelnika Ivana Penave i Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva.

Grad Vukovar poziva sve da se pridruže svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji je pripremljen.

Vukovarski vodotoranj moći će se uživo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. godine kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Prilikom posjete potrebno je pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera.  

Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.