Policija moli građane za pomoć: traži se nepoznati automobil i vozačica

foto: MB PRESS

U četvrtak, oko 13.00 sati, u ulici Zbora narodne garde u Virovitici, na pješačkom prijelazu ispred Tehničke škole, došlo je do naleta osobnog automobila nepoznate marke kojim je upravljala nepoznata vozačica na šesnaestogodišnju pješakinju za koju je naknadno utvrđeno da je u tom naletu lako ozlijeđena. Obzirom da do sada prikupljenim i provjerenim informacijama nije utvrđen identitet vozačice koja je upravljala navedenim vozilom te nakon prometne nesreće stupila u kontakt s ozlijeđenom maloljetnom osobom, nakon čega je napustila mjesto prometne nesreće.
 
Policijska uprava virovitičko-podravska moli građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave osobno u Postaju prometne policije Virovitica ili na telefonski broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192.

Podsjetimo kako je toga dana u razmaku od 15 minuta dvoje pješaka stradalo na istom pješačkom prijelazu. U prvoj nesreći petnaestogodišnja pješakinja zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život. Odmah je prevezena u Opću bolnicu Virovitica nakon čega i u KBC Osijek.