Proslava bračnih jubileja u Općini Bilje, najstariji par diči se brakom dugim 67 godina

0

Općina Bilje organizirala je srdačnu proslavu bračnih jubileja u biljskoj župi, okupivši parove koji su ove godine proslavili 25, 30, 40, 50, 55 ili više godina braka. Ovaj poseban događaj u životima obitelji obilježen je svetom misom i molitvom za blagoslov njihovih domova, a nakon toga je uslijedila svečana večera i dodjela darova, koju je organizirala Općina Bilje.

Najstariji par na proslavi, Maria i Josip Kiš iz Kopačeva, diči se brakom dugim 67 godina, predstavljajući trajnu ljubavnu priču koju je zajednica s ponosom proslavila.

“Ova svečanost je možda skromna, ali sasvim dovoljna da pokažemo pažnju prema našim sugrađanima. Ono što je posebno lijepo jest da su slavljenici istaknuli kako im nije važan materijalni aspekt poklona, već podrška i briga koju pruža općinsko vodstvo”, ističe načelnik Općine Bilje. Proslava je okupila zadovoljne ljude koji su došli proslaviti svoje jubileje, a posebno je bilo emotivno za parove koji se nisu vidjeli duže vremena, živeći u udaljenim naseljima. Svi prisutni su imali priliku podružiti se i uživati u zajedničkom slavlju.

Načelnik Cickaj naglašava da Općina Bilje dugi niz godina uloži napore kako bi poboljšala život svojih stanovnika, od najmlađih do umirovljenika. “Ova proslava pokazuje da se brinemo o našim građanima, a naša općina je jedinica lokalne samouprave koja itekako vodi računa o ljudima koji ovdje žive”, zaključuje Cickaj.

Svi parovi su, kao znak pažnje, dobili vino, licitarsko srce, cvijeće i novčane darove.