Mjuzikl “Tko pjeva zlo ne misli” KPD-a Sloga u programu Festivala hrvatskih kazališnih amatera

0

Amaterska glumačka družina Kulturno prosvjetnog društva „Sloga“ iz Pakraca sudjelovat će na 60. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera. Radi specifičnih ovogodišnjih okolnosti i ograničenja javnih okupljanja 60. izdanje Festivala, koje je trebalo biti održano od 6. do 8. studenog i od 13. do 15. studenog u Vodicama, s daski koje život znače preselit će se na male ekrane i u domenu interneta, a KPD Sloga će sa svojom izvedbom mjuzikla „Tko pjeva zlo ne misli“ Alfija Kabilja biti jedna je od 16 predstava koje su kroz županijske i video selekcije odabrane za program 60. FHKA-a.

60. Festival hrvatskih kazališnih amatera emitirat će se od 4. do 18. prosinca 2020. na više online “lokacija”; na HSK TV-u koji se nalazi na mrežnim stranicama Hrvatskog sabora kulture, krovne organizacije hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma na adresi https://www.hrsk.hr/tv/, na YouTube kanalu HSK-a www.youtube.com/user/saborkulture i na Facebook stranici HSK-a https://www.facebook.com/hrv.sabor.kulture.

Realizaciju prvog u povijesti ONLINE Festivala hrvatskih kazališnih amatera omogućili su Ministarstvo kulture i medija RH i Šibensko-kninska županija, a program festivala i promotivni video možete pogledati u prilogu i na mrežnim stranicama HSK-a.