Lorena Faktor pobijedila s osobnim rekordom

0
foto: AK Slavonija Žito

Skupina atletičarki i atletičara nastupila je proteklog vikenda na Otvorenom dvoranskom prvenstvu Zagreba. Posebno se istaknula sprinterica Lorena Faktora koja je pobijedila i ostvarila osobni rekord na 60 metara s odličnim rezultatom 7,59!

U istoj je utrci svoje najbolje vrijeme zabilježila Melani Bosić koja je za pobjednicom zaostala za deset stotinki sekunde i zauzela četvrto mjesto. Dodajmo da je Lorena bila jako dobra i na 60 prepone s drugim mjestom i vremenom 8,68. Gabriel Bolarić bio je peti u skoku u dalj s preskočenih 6,25 metara što mu je također dosad najbolji rezultat.

U ovoj seriji osobnih rekorda na zagrebačkom natjecanju dodajmo da je Zen Stanković nastupio u utrci na 1.000 metara (2:39,79), tako da je i njemu to dosad najbolje ostvareno vrijeme.

Naša iskusna visašica Sara Aščić imala je zadovoljstvo sudjelovati na međunarodnom mitingu u belgijskom Gentu. U međunarodnoj je konkurenciji zauzela 10. mjesto s preskočenih 175 centimetara. Najbolja je bila Bugarka Mirela Demirova s visinom 186.