Likeri destilerije Bilušić osvojili glavne nagrade

Na jubilarnoj 30. Sabatini, međunarodnom susretu vinara i vinograda u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinskih gradova, održanoj online putem početkom studenog, najbolje ocjenjen proizvod u kategoriji rakija i destilata je voćna rakija od kruške OPG-a Luka Bilušić.

Destilerija Bilušić obiteljsko je poljoprivredno gospodarstvo iz Zagreba koje proizvode rakije i likere raznih okusa. Kod njih se mogu pronaći rakije od kruške, loze, šljive, smokve i klasična travarica, kao i razni voćni likeri između ostalog od aronije, kupine, oraha i nespole.

Zlatnom medaljom za kvalitetu nagrađeni su i voćni likeri od nespole, višnje i dunje, a srebrnom medaljom liker od aronije. Liker od nespole dobio je veliko zlato za najbolju voćni liker u Kalinovcu na 11. Međunarodnoj  izložbi rakija i pripravaka od rakija.

Iz destilerije otkrivaju tajnu dobrih voćni likera: ,,U pripremi voća za fermentaciju biramo svježe voće najviše klase i kvalitete. Za proizvodnju voćnih rakija mogu poslužiti sve voćne sirovine koje imaju dovoljnu količinu šećera koji će se tijekom procesa fermentacije pretvoriti u alkohol. Za dobru i kvalitetnu rakiju bez ostataka štetnih tvari otklanjaju se koštice iz plodova te se obavlja usitnjavanje plodova.”

Za sve informacije o narudžbi i dostupnosti proizvoda možete saznati pozivom na brojeve: +385 1 2301-591, mob. +385 98 229-118, ili elektroničkom poštom: info@rakije-bilusic.com.

Za cjelokupnu ponudu i ostale informacije posjetite internetsku stranicu destilerije Bilušić koju možete pronaći ovdje.