Jazz večer u Centru za kulturu Đakovo

0
foto: Centar za kulturu Đakovo

U ritmu strastvenih nota i virtuoznih improvizacija, Centar za kulturu Đakovo najavljuje koncert jazz kvarteta koji će oduševiti sve ljubitelje jazz glazbe! U petak, 1. ožujka s početkom u 20:00 sati pripremite se za glazbenu poslasticu koju će vam pružiti iznimni glazbenici: Ratko Divjak (bubanj), Bruno Mičetić (gitara), Davor Križić (truba) i Joe Kaplowitz (orgulje).

Ratko Divjak svojim će ritmičkim bravurama na bubnjevima postaviti neumoljiv tempo, dok će Bruno Mičetić svojom virtuoznom gitarom oslikati nijanse jazza koje će zavladati dvoranom. Davor Križić svojom će trubom unijeti živost i emociju u svaki ton, dok će Joe Kaplowitz svojim sviranjem na orguljama obogatiti atmosferu koncerta jedinstvenim zvukom.

Ovaj glazbeni događaj obećava nezaboravno iskustvo za ljubitelje jazza, ali i šire glazbene publike. Započnite mjesec ožujak u ritmu vrhunske glazbe i prepustite se magiji kvarteta koji će vas ostaviti bez daha!

Ulaznice po cijeni od 6 eura već su u prodaji, a moguće ih je kupiti svakim radnim danom osim srijede od 9:00 do 14:00 te vikendom od 15:00 do 20:00 na blagajni Centra za kulturu Đakovo.

Više informacija o nadolazećem koncertu možete pronaći na službenoj Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo te na mrežnoj stranici.