Izgubila kontrolu nad BMW-om i udarila u kombi pun djece, bilo i ozlijeđenih

0
FOTO DVD Domaji/Facebook

Prometna nesreća s više ozlijeđenih osoba, među kojima ima i djece, dogodila se jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Srijem, nedaleko od Koprivnice.

Tamo se vozačica BMW-a nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom zaletjela u vatrogasni kombi, vlasništvo DVD Domaji. Osim vozača u kombiju su se nalazila i djeca, pomladak vatrogasnog društva. Od posljedica sudara ozlijeđen je vozač, voditelj ekipa pomlatka, sama vozačica, ali i dvoje djece, srećom lakše. Mladi vatrogasci vraćali su se s natjecanja.

– Nakon 120 poziva koje sam dobio zahvaljujem svima na brizi za djecom i voditeljem. Da vas obavijestim da su sva djeca relativno dobro, dvoje sa lakšim tjelesnim ozljedama te voditelj sa lakšim tjelesnim ozljedama. Naime prilikom povratka s natjecanja, spletom okolnosti te mokrog kolnika vozačica je skliznula u naš kombi (nadamo se da nije teže povrijeđena). Djecu smo zbrinuli k roditeljima i na pregled. Zahvaljujem roditeljima što imaju povjerenje u voditelja te na riječima ohrabrenja. Na voditelju je velika odgovornost te je u šoku još uvijek iako nije njegova krivica. Sada smo jedno vrijeme bez kombi vozila, a i na pauzi do Županijskog natjecanja – stoji u Facebook objavi DVD-a Domaji.