Igraonica Avenue Mall slavi 7. rođendan proširenjem prostora i akcijom sat vremena gratis

Igraonica za djecu u osječkom Avenue Mallu slavi sedmi rođendan uz mnogobrojne popuste za sve mališane, ali i roditelje.

Prije sedam godina započela je s poslovanje, a od tada do danas nudi razne sadržaje uz napuhance, organizaciju dječjih rođendana i igrala u kojima djeca uživaju. Od danas su dva prostora igraonice spojena te je sada djeci na raspolaganju 800 kvadrata prostora u kojemu su objedinjena razna igrala i napuhanci.

Cijeli mjesec studenti obilježen je kao rođendanski uz posebne pogodnosti, za svaki uplaćeni sat igre djetetu dobiva se još dodatni sat besplatno. Dakle, svako dijete za koje se uplati sat igre od 20 kuna, za tu cijenu provest će dva sata vremena, a roditelji će imati još jedan dodatan sat za kavu ili shopping.

Caffe bar Kids također je dio igraonice u kojemu svaki roditelj koji uplati djetetu igraonicu ima besplatnu kavu u koju može uživati gledajući mališane kako uživaju na svoj način. Također, cijela ponuda kafića za roditelje 20 posto je jeftinija. Osim toga, u kafiću za djecu su spremne igrače i trampolini besplatno.

U igraonici moguće je proslaviti dječji rođendan uz animatore i organizirane aktivnosti.

Radno vrijeme igraonice je svakoga dana, a od ponedjeljka do petka od 17 do 21 sat i subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat, na prvom katu Avenue Malla na adresi Svetog Leopolda B. Mandića 50A.

Za više informacija kontaktirajte 098339187.