Djevojčica vozila dječake na quadu i udarila u betonski most, jedno dijete se bori za život

0
foto: MB Press

U petak popodne, oko 15.45 sati, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena tri djeteta. Prema izvješću Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske, dijete koje je upravljalo quadom bjelovarskih registarskih oznaka, prije nego što je steklo pravo na upravljanje takvim vozilom, prevozilo je još dvije osobe.

Nesreća se dogodila kada je dijete, krećući se kroz Bulinac, zbog neprilagođene brzine izgubilo nadzor nad vozilom. Kotači quada zahvatili su desnu bankinu, što je dovelo do slijetanja u putni jarak. Quad se nastavio nekontrolirano kretati po jarku i na kraju udario u betonski putni most.

Posljedice nesreće bile su teške. Svo troje djece zadobilo je teške tjelesne ozljede te su prevezeni u Opću bolnicu “dr. Anđelko Višić” u Bjelovaru gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Stanje djece zasad nije poznato.

Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska izvijestila je kako slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Pitanja o odgovornosti i uzrocima nesreće bit će temeljito istražena, a javnost će biti pravovremeno obaviještena o rezultatima istrage.