Damir Urban&4 stižu u Osijek

0
foto: YT/Screenshot

Jedan od naših najosebujnijih i najprepoznatljivijih glazbenika Damir Urban najavio je koncert u Osijeku početkom prosinca. Urban&4 uz gudački orkestar, nastupit će u osječkoj dvorani Zrinjevac u subotu, 2. prosinca od 21 sat.

Ulaznice su u prodaji online, na benzinskim pumpama Petrol, kioscima Tisak media i CD shopu u pothodniku u Osijeku. Cijene ulaznica su 15 eura za parter, 18 eura za tribine i 30 eura je VIP zona + stol za minimalno četiri osobe.

Ono što posebno izdvaja Damira Urbana od ostalih izvođača njegovi su česti koncerti u gradovima diljem Hrvatske, a tako i u Osijeku.

Legendarni pjevač, tekstopisac i kantautor, donosi svoje najveće hitove i najnovije glazbene uratke na pozornicu koja će zatresti srca svih ljubitelja njegove glazbe. Njegovi stihovi diraju u srž duše, a njegove pjesme ostavljaju neizbrisiv trag u pamćenju publike diljem regije. Ovaj talentirani glazbenik ima jedinstvenu sposobnost da prenese emocije kroz svoj iznimni vokal i autentičan izričaj. Svojim pjesmama, poput ‘Mala truba’, ‘Moja’ i ‘Odlučio sam da te volim’, osvaja srca slušatelja i stvara čarobnu atmosferu.

Pripremite se za glazbeno putovanje ispunjeno energijom i emocijama.