Beli Manastir je domaćin proljetnom treningu Aktivne Hrvatske

0

Beli Manastir je domaćin proljetnom treningu vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.

Beli Manastir će u subotu, 27. travnja 2024. godine s početkom u 11 sati biti domaćin proljetnom treningu jedne od najpoznatijih europskih pilates trenerica Asje Petersen.

Svi građani su pozvani na besplatan trening koji će se održati na Trgu slobode.

Uz Asju Petersen bit će trenerica s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Lukrecija Dragić, a program će voditi ambasadorica Renata Sopek. Treningu mogu pristupiti svi koji se prijave na: www.aktivnahrvatska.hr.

„Veseli nas dolazak u Beli Manastir po prvi put. Treningom Focus Point aktivirati ćemo cijelo tijelo i pokazati kako vježbati u proljetnim danima te tako ojačati  tijelo, ali i imunitet. Pozivam sve građane da nam se pridruže da zajednički pokažemo kako živjeti zdravo i aktivno!”, izjavila je Asja Petersen.

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge.

Tim Aktivne Hrvatske ove godine čine kineziolozi i treneri s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba te drugi stručnjaci. Aktivna Hrvatska se u 12. sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora.

Svi vježbači dobit će prigodne poklone partnera projekta. Partner projekta na ovom treningu je Grad Beli Manastir.