Vukovarska županija otvorila anonimni upitnik Razvijamo održivi prometni sustav zajedno!

S ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja postojećih i budućih potreba za mobilnošću građana županije, Vukovarsko-srijemska županija provodi anonimno online ispitivanje stava javnosti.

Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Vukovarsko-srijemske županije, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:

  • osnovne i statističke informacije
  • sredstva mobilnosti
  • informacije o putovanjima
  • promjena navika putovanja
  • stavovi i motivacije

Navedena tematska područja, odnose se na dosadašnje navike i stavove građana, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.

,,Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i pridonesete stvaranju zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Vukovarsko-srijemske i pomozite nam poboljšati prometni sustav županije.”, poručili su iz Županije.

Online upitnik je moguće ispuniti do 1. prosinca 2021.g., a dostupan je ovdje.

Odgovori će biti korišteni isključivo u znanstveno-istraživačke svrhe, a identitet osoba ostaje očuvan sukladno odredbi GDPR.

Vukovarsko-srijemska županija ovu anketu provodi u suradnji s ACADEMICA d.o.o.

Više možete pročitati ovdje.