Vlasnik pizzerije iz Slavonskog Broda poslagao kutije pizza po poslovnici telekoma

0
foto: PlusPortal/screenshot

U ponedjeljak, 12. veljače oko 15 sati poznati slavonskobrodski poduzetnik Ivica Pezer blokirao je vozilima poslovnicu A1 u glavnoj gradskoj Ulici Petra Krešimira IV. u Slavonskom Brodu, javlja Plusportal.

Po poslovnici je razbacao prazne kutije pizze svojeg restorana Onyx, koji od jutros ne može raditi jer ne rade ni telefoni ni internet. “To traje od rujna. Malo-malo nema ni interneta ni telefona u poslovnom subjektu čiji rad o tomu ovisi. Nikad dana nisam kasnio s plaćanjem računa. O meni ovisi više od dvadeset obitelji. Plaće su uvijek primali na vrijeme. Tko će nadoknaditi gubitak koji nam A1 neprestano stvara? Tko će uplatiti plaće?” pita Pezer.

O svemu se oglasila i PU brodsko-posavska:

“Jučer je oko 15.10 sati u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena dojava u vezi narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu u Ulici Petra Krešimira IV.

Naime, osobe u dobi od 63, 54 i 27 su nepropisno parkirale tri osobna automobila na pješačkoj stazi uz ulaz u poslovnicu za telekomunikacijske usluge, a u vezi spora oko pružanja ugovorenih usluga iste. Tako su onemogućili nesmetano kretanje građana pješačkom stazom te u poslovnicu.

Nadalje su u poslovnicu unijeli više kartonskih kutija i poredali po prodajnim pultovima onemogućivši rad zaposlenika poslovnice.

Policijski službenici protiv trojice navedenih podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda te izvješće o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. “, zaključuje se u priopćenju.