Više cijene zlata znače i više novca u vašem novčaniku

0

Cijena zlata na tržištu ovih dana obara rekorde. Geopolitičke krize i galopirajuća inflacija snažno su utjecali na  podizanje cijene ovog plemenitog metala, na najviše razine u posljednjih 18 mjeseci! No, što to znači za obične građane?  Kako oni mogu dobiti više za svoje zlato?

Jedan od najlakših načina na koji možete iskoristiti višu cijenu zlata i zaraditi zove se otkup zlata.

Usluga otkupa zlata predstavlja najbolji, najbrži i najjednostavniji način dolaska do gotovine. Upravo sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote novca, jer je rastom cijene zlata na tržištu, narasla i cijena koju otkup zlata nudi za vaše staro zlato.

„Vidim kako cijena zlata raste, pa sam se pitala što ja imam od toga?“ – rekla nam je jedna Belomanastirka . „No onda sam se sjetila da ja zapravo imam dosta tog starog nakita kojeg uopće ne nosim. Neke potrgane lančiće, prastare narukvice koje je još moja mama nosila a ja ih ni jednom nisam upotrijebila.. Našla sam i nekoliko naušnica koje nemaju par.“ – ističe naša sugovornica.  

Auro Domus otkupljuje zlatni nakit odnosno sve vrste lomljenog  ali i investicijskog zlata – zlatnike, zlatne pločice i poluge. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve  vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrijebljeni. A novac nam je uvijek potreban…

Proces otkupa se odvija na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Staro odnosno lom zlato koje želite prodati treba donijeti u jednu od poslovnica Auro Domus-a gdje mu educirani djelatnici  odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se složite s ponuđenom cijenom, odmah na licu mjesta isplaćuje vam se novac.

Nitko ne može sa sigurnošću predvidjeti do kada će cijene zlata biti na ovako visokim razinama. Stoga, dođite u Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u Belom Manastiru na adresi Trg Slobode 40, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i uprihodite lijep iznos kuna od prodaje! Vaše staro zlato možete zamijeniti za gotovinu i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom.

Sve što vas o otkupu zlata interesira možete saznati i iz razgovora s našim ljubaznim djelatnicama pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.

 Iskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!