Večer vina i umjetnosti za kraj Vinskog mjeseca OBŽ

0

Večer vina i umjetnosti je jedna od najdražih večeri građana Osijeka u kojoj glavnu riječ vode dva elementa – vino i umjetnost, čiji spoj gotovo uvijek rezultira nadrealnom količinom ljubavi, pozitive i dobrog provoda.

Nakon dužeg vremena, napokon imate priliku posjetiti prvu ovogodišnju Večer vina i umjetnosti koja se po prvi puta održava u hladovini stoljetnih stabala Parka kulture!

Nadolazeća Večer vina & umjetnosti rezultat je spajanja vina, domaćih proizvoda, glazbe i umjetnosti u sadržaj kojim se predstavlja ponuda vinskog turizma i kulture Slavonije i Baranje.

Pripremite se jer vas u subotu, 10. srpnja od 18 sati očekuje bogat glazbeni i umjetnički program uz predstavljanje i kušanje vina Slavonije i Baranje.

U nezaboravnu večer povest će vas veliki zaljubljenik u austičnu gitaru – Ivan Kovačević Jimi, nakon kojeg slijedi nastup Scifidelity Orchestra, vještih majstora na instrumentima koji su brusili zanat u svim uglovima galaksije, a koji vam garantiraju nezaboravan glazbeno scenski doživljaj kojeg se nećete moći zasititi!

Sad već tradicionalno Večer vina i umjetnosti će dodatno začiniti i nezaobilazna In Da Sofa na kojoj će ove subote dirigentsku palicu preuzeti DJ Pips!

Umjetnički program priprema Muzej likovnih umjetnosti, a posjetitelje očekuje radionica vinotiska, plesni performans Plesnog studia Shine, MLU punkt s izloženim publikacijama i suvenirima i slobodan ulaz u Muzej likovnih umjetnosti do kasnih večernjih sati. Nadolazećoj manifestaciji pridružuje se Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek čiji će učenici na zadovoljstvo svih sudionika i posjetitelja pokazati stečene vještine event menadžmenta.

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija uz suradnju s Gradom Osijekom i Kreativnom agencijom Adverta poručuju da zaokružite datum na kalendaru i akumulirate hrpu dobre volje koju ćete rado dijeliti s okupljenima.

* Kušanje vina moguće je uz kupovinu vinskih bonova po cijeni od 7,00 kn i vinske čaše po cijeni od 20,00 kn (kaucija).