Vatreni saznali protivnika u polufinalu turnira u Emiratima

0
FOTO: Screenshot/arhiva

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Tunisa u polufinalu međunarodnog W Cupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, poslije ždrijeba koji je u drugom polufinalnom dvoboju spojio Novi Zeland i Egipat, objavio je HNS.

Polufinalne utakmice igrat će se 22. ožujka u Abu Dhabiju, nakon čega će se poražene ekipe sastati 25. ožujka u utakmici za 3. mjesto, dok će dan kasnije pobjednici polufinala zaigrati za premijerni naslov pobjednika W Cupa koji će biti održavan svake dvije godine.

Naknadno će biti objavljeni točni termini i lokacije utakmica.

– Priželjkivali smo jedan ovakav turnir na kojem ćemo odigrati dvije dobre utakmice jer su svi sudionici kvalitetne momčadi. Pritom ćemo imati odlične uvjete za trening i rad, a boravak u Emiratima prvenstveno ćemo iskoristiti za ‘team-building’, kao što je to bio slučaj 2022. na prijateljskom turniru u Dohi. Termin u ožujku nam je idealna prilika da postavimo dobre temelje i kreiramo pravu atmosferu za sve ono što nas čeka na ljeto u Njemačkoj, izjavio je izbornik Zlatko Dalić početkom ovog mjeseca kad je potvrđeno sudjelovanje Vatrenih na ovom turniru.