Valentinovo u Vukovaru: Slavlje ljubavi uz veliki koncert Petra Graše

0
foto: Screenshot

Jedan od naših najomiljenijih i najtraženijih pjevača, Petar Grašo, održat će povodom Dana zaljubljenih veliki koncert u Vukovaru, 17. veljače 2024. godine, u Sportskoj dvorani Borovo Naselje, s početkom u 20h.
Pjevač kojoj puni sve najveće dvorane u cijeloj regiji stiže napokon i u srce Hrvatske – u Vukovar i to nakon više rasprodanih Arena Zagreb, Arene Pula, Spaladium Arene, Arene Beograd, Arene u Skoplju, Arene Varaždin, dvorane Križanke u Ljubljani i mnogih drugih respektabilnih dvorana.

Grašo, čiji su koncerti bukirani i rasprodani po nekoliko godina unaprijed, pred vukovarsku se publiku vraća puna srca i na poseban datum, kako bi zajedno sa svojim Vukovarkama i Vukovarcima pjesmom proslavio Valentinovo.

Poznat po svojim predivnim baladama, od kojih aktualni duet s Ninom Badrić „Nemoj” ne silazi s top ljestvica širom Hrvatske, Grašo za predstojeću romantičnu večer u Vukovaru priprema repertoar na kojem će se naći njegovi svi najveći hitovi: „Jel’ ti reka ko”, „Ako te pitaju”, „Moje zlato”, „Voli me”, „Uvik isti”, „Šporke riči”, „Trebam nekoga”, „Ko nam brani”, „Volim i postojim”, „Srce za vodiča” i mnoge druge. Od onih starih hitova koji su već prerasli u evergreene, pa sve do najnovijih uspješnica, sve ove prelijepe pjesme razlog su da zajedno s vašom odabranicom ili vašim odabranikom slavite ljubav i provedete nezaboravne trenutke na koncertu Petra Graše 17. veljače u Vukovaru!

Inače, Grašo je jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s mnogim vrhunskim glazbenicima, a dobitnik je i gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji. Ljubav prema glazbi mladi je Grašo razvio od najranije životne dobi, a karijeru započeo kao autor i kompozitor, ali i to odmah na velika vrata, za najveće domaće zvijezde poput Olivera i Doris. Nakon ulaska u grupu Magazin, u kojoj je svirao klavijature, upravo je Tonči Huljić ponajviše potaknuo mladog Grašu na pjevačku karijeru.

Grašo je s pjesmom „Trebam nekoga”, koja je i dan danas omiljena pjesma mnogih fanova, kao debitant nastupio na Zadarfestu 1996. godine i preko noći osvojio srca domaće publike. Od tog trenutka, Grašo je svojim pjesmama i rasprodanim koncertima oborio sve rekorde popularnosti u Hrvatskoj, ali i šire.

Koncert Petra Graše u Vukovaru 17. veljače, bit će jedinstvena prilika da proslavite Valentinovo na naromantičniji mogući način. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl upravo su puštene u prodaju, a mogu se kupiti online i na svim prodajnim mjestima Eventima, u Vukovaru na lokaciji Tisak Media, BP Petrol i Crodux Vukovar.

Ne propustite priliku da proslavite Valentinovo s Petrom Grašom i stvorite posebne uspomene koje ćete pamtiti zauvijek!