U Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivna 231, a umrla jedna osoba

0
foto: pixabay

U Vukovarsko-srijemskoj županiji od testiranih 586 bila je pozitivna 231 osoba, a jedna je osoba umrla, priopćio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

Najveći broj novooboljelih, njih 70, je iz Vinkovaca, 34 iz Vukovara, 14 iz Županje, po 11 osoba iz Ivankova i Jarmine, osam iz Otoka, sedam iz Nuštra, po šest iz Bošnjaka, Cerne i Nijemaca, po pet iz Babine Grede i Rokovaca, po četiri iz Gradišta i Vođinaca, po tri iz Andrijaševaca, Mirkovaca, Posavskih Podgajaca, Retkovaca i Starih Jankovaca, po dvije iz Gaboša, Lovasa, Orolika, Starih Mikanovaca, te po jedna osoba iz Bapske, Bogdanovaca, Borova, Čakovaca, Donjeg Novog Sela, Đeletovaca, Ilače, Ostrova, Privlake, Prkovaca, Rajevog Sela, Slakovaca, Soljana, Štitara, Tordinaca, Tovarnika i  Vrbanje.

Umrla je jedna osoba.

Hospitalizirane su 54 osobe. Među zaraženima je 89 osoba iz zdravstvenog sustava dok je sustava obrazovanja oboljelo 150 nastavnika i 670 učenika.

U samoizolaciji se nalazi 1793 osoba.

Od početka epidemije u Vukovarsko-srijemskoj županiji oboljela je 24171 osoba, od kojih su 22574 izliječene, a umrlo je 398 osoba.