Sutra se za promet zatvaraju ulice u središtu Slavonskog Broda, evo i zašto

0
foto: Google

 Obavještavaju se građani da se u ponedjeljak, 18. ožujka zatvara promet u dijelu Ulice Tome Skalice, točnije, od raskrižja s Ulicom Ante Starčevića do raskrižja s Ulicom Šetalište braće Radić zbog izvođenja radova modernizacije navedene ulice.

U Ulici Petra Preradovića, od raskrižja s Ulicom Matije Mesića do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića, je privremena regulacija prometa zbog koje se ukidaju parkirališna mjesta sa zapadne strane kako bi se odvijao dvosmjeran promet zbog stanara, žurnih službi i korisnika parkirališta u Ulici Ante Starčevića. Prometovanje dijelom Ulice Tome Skalice, od raskrižja s Ulicom Matije Mesića do Ulice Ante Starčevića bit će omogućen stanarima.

Dio Ulice Ante Starčević, od raskrižja s Ulicom Tome Skalice do Ulice Augusta Šenoe, bit će zatvoren za promet, osim za vozila stanara i žurnih službi gdje će se promet odvijati dvosmjerno. Zbog navedene nove regulacije prometa u Ulici Ante Starčevića promet će u Ulici Augusta Šenoe biti reguliran jednosmjerno u smjeru sjevera.