Pridružite se humanitarnoj biciklijadi u Virovitici: Vožnja za Veliko srce malom srcu

0
foto: Grad Virovitica

U subotu, 20. travnja, Virovitica će biti domaćin tradicionalne humanitarne biciklijade koju organizira Klub za ekspedicionizam i sport – KEKS.

Sudionici će se okupiti u 9:30 sati kako bi započeli dan pun solidarnosti i sportske aktivnosti, dok će start biciklijade biti u 11 sati. I ovogodišnja biciklijada ima poseban cilj – prikupljanje dobrovoljnih priloga za udrugu Veliko srce malom srcu, čime se nastavlja niz humanitarnih akcija u gradu.

Ruta biciklijade oblikovana je kako bi bila pristupačna svima – bez uspona i pogodna za sudjelovanje svih dobnih skupina. Svojim putem kroz gradsku jezgru sve do mjesnog doma u Svetom Đurađu, biciklisti će imati priliku istražiti ljepote Virovitice i okolnih krajobraza. Duljina rute iznosi 19 kilometara, pružajući sudionicima dovoljno prostora za uživanje u vožnji i podršku humanitarnoj svrsi.

U sklopu događaja, organizatori su osigurali i besplatnu registraciju bicikala za sve sudionike. Ova pogodnost dodatno potiče sigurnost i regulaciju vožnje biciklima na cestama, čineći biciklijadu još pristupačnijom i ugodnijom za sve sudionike.

Očekuje se da će ova humanitarna biciklijada okupiti mnoge ljubitelje biciklizma, ali i sve one koji žele podržati humanitarnu akciju i zajedno doprinijeti boljem sutra.