Predložite mjesta na kojima želite policijski nadzor brzine

0
foto: MB Press/Ilustracija

Policija je najavila nove akcije pojačanog nadzora prometa u travnju, a poziva i građane da predlože lokacije na kojima žele da se mjeri brzina.

Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 15. do 21. travnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i Osječko-baranjske županije, policijski službenici provest će pojačani nadzor brzine kretanja vozila.
 
S tim u vezi 19. travnja 2024. godine s početkom u 00,00 do 24 sati provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, navodi policija.
 
U cilju što bolje suradnje, policija poziva građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina kretanja vozila na područjima svojih policijskih postaja.
 
Policija poziva građane da u razdoblju od 2. do 12. travnja 2024. godine daju svoje prijedloge o lokacijama nadzora brzine tijekom provođenja akcije dostave na adrese e-pošte :
– za područje PPRP Osijek – pprp.osijek@mup.hr
– za područje PP Beli Manastir – pp.beli.manastir@mup.hr
– za područje PP Đakovo – pp.djakovo@mup.hr
– za područje PP Našica – pp.nasice@mup.hr
– za područje PP Belišća – pp.belisce@mup.hr
– za područje PP D. Miholjac – pp.donji.miholjac@mup.hr
 
Napominju da će se predložene lokacije analizirati i sukladno procjenama i usklađenosti s propisima izabrati one na kojima je moguće vršiti nadzor brzine kretanja.