Posljednja Večernja tour diljem Slavonije!

Nakon 15 godina Večernja škola ponovno je na okupu. Junaci popularne Večernje škole kreću na turneju pod nazivom Posljednja Večernja. Sad su otkrili i detalje vezane uz turneju.

Turneja Posljednja Večernja započet će u Slavonskom Brodu 17. veljače u sportskoj dvorani Brod, 18. veljače je na redu Čakovec, u dvorani Graditeljske škole, a 20. travnja Posljednja Večernja stiže u zagrebačku Cibonu, odnosno KC Dražen Petrović.

Zanimljivo je da sve izvedbe počinju u 19:59, a zbog ogromnog zanimanja publike, ulaznice za prve tri izvedbe već su puštene u prodaju. Posljednja Večernja će potom krenuti put Splita, Rijeke, Karlovca, Osijeka, Vukovara, Koprivnice, Zadra, Kutine, Šibenika, Nove Gradiške, Đakova, Opatije, Varaždina…

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe, a Pervan je ranije najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne Večernje škole.