Pokušaj ubojstva u Osijeku

foto:MB PRESS

Večeras je oko 18 sati muškarac nožem napao ženu i muškarca u Osijeku, a potom pokušao i sebi oduzeti život. Sve se dogodilo ispred takozvane “ljepotice”, zgrade na uglu Vukovarske i Ulice kneza Trpimira. Policija je potvrdila kako se radi o pokušaju ubojstva. – Javlja Radio Osijek.

Neslužbeno se doznaje kako je napadač u obližnjem kafiću neko vrijeme čekao žrtvu da iziđe iz zgrade i kada je ona to učinila u pratnji kćeri oko 18 sati zaskočio ih je, nožem ubo ženu i muškarca koji je priskočio u pomoć, a potom i sebe u vrat. 

Susjedi i prolaznici bili su u šoku zbog stravičnog događaja, a ubrzo je stigla hitna pomoć i policija. Troje ozlijeđenih odvezeno je u Klinički bolnički centar u Osijeku. 

Policija je ogradila cijeli prostor i očevid još uvijek traje.

U 20 sati i 40 minuta policija se oglasila priopćenjem u kojem stoji kako je “danas, 7. studenoga, u večernjim satima u stambenoj zgradi u Osijeku 46-godišnji hrvatski državljanin je fizički napao 43-godišnju hrvatsku državljanku.

U tom je trenutku u pomoć napadnutoj ženi priskočio 50-godišnji hrvatski državljanin. 46-godišnjak je oštrim predmetom nanio ozljede 43-godišnjakinji i 50-godišnjaku, nakon čega je sebe ozlijedio oštrim predmetom.  

Svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć.

Očevid na mjestu događaja obavit će očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske.

Po završetku očevida i kriminalističkog istraživanja Policijska uprava osječko-baranjska će o svim relevantnim činjenicama izvijestiti javnost”, stoji u policijskom priopćenju.