Osijek i Lokomotiva u dvoboju za Europu

0
foto:NK Osijek

Pretposljednju će utakmicu Bijelo-plavi odigrati na Pampasu ove sezone.

Današnji rezultati utječe na konačni poredak u borbi za poziciju koja vodi na europsku scenu. U goste stiže Lokomotiva s kojom NK Osijek ima tri remija u borbi za bodove i poraz u Kupu Hrvatske.

To je na druženju s novinarima ovoga petka poručio i desni bočni Renan Guedes.

Da, ovo je sutra kao neko finale za nas. Jako je to važna utakmica koju igramo kod kuće, na svom terenu i pred našim navijačima. Znam da će to biti velika utakmica, takvom je i doživljavamo. Nismo ih ni jednom ove sezone uspjeli pobijediti i to sada imamo priliku promijeniti. Znamo što moramo napraviti ako želimo u Europu. Sigurno će biti teško jer Lokomotiva ima kvalitetu, ali imamo je i mi, još veću u odnosu na njih. Za Osijek igraju jako dobri igrači, kvalitetna smo momčad i zato sam uvjeren da će to sutra biti naše pravo izdanje u kojem ćemo osvojiti bodove.“, rekao je jučer Renan Guedes.

Očekuje se i velika potpora s tribina jer je i vjernim navijačima jasno da je značajan ulog u ovome dvoboju kojega igrači Osijeka očekuju mirno i optimistično.

Naši su navijači s nama cijelo vrijeme i bit će sve do kraja uz momčad, u to sam siguran. Mogu reći da su nam često 12. igrač i velika podrška. Još ću jednom ponoviti, želja nam je zadržati četvrto mjesto koje vodi u europsko natjecanje, stoga bi nam pobjeda u subotu bila jako bitna. I idemo se izboriti za nju, zaključio je Guedes.

Utakmica na Opus Areni počinje u 19:30 sati, a blagajna na stadionu je otvorena od 10 sati.

Standings provided by Sofascore