Obilježavanje Dana Vukovarsko-srijemske županije

0
foto: VSŽ

Vukovarsko-srijemska županije sutra, 11. studenog na blagdan sv. Martina biskupa-zaštitnika Županije, obilježava svoj dan. Povodom tog održat će se on-line program svečanosti proslave Dana Županije u Vukovaru.

Uslijed širenja pandemije koronavirusa i sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, Svečana sjednica Županijske skupštine se neće održati, te će biti upriličen svečani program dodjele nagrada i priznanja povodom Dana Vukovarsko-srijemske županije.

,,Zdravlje naših građana nam je na prvom mjestu te će se Svečani program navedenog dana moći pratiti na malim ekranima, u programu Plave vinkovačke TV, odnosno preko društvenih mreža – web i facebook stranice Vukovarsko-srijemske županije, s početkom u 10:00 sati.” – obavijestili su iz Županije.

Link za praćenje izravnog prijenosa biti će objavljen sutra prije početka.

,,Ovim putem Vas još jednom pozivamo da nam se pridružite na svečanosti putem vaših malih ekrana ili društvenih mreža te pratite program koji smo pripremili za vas.

Ostanite savjesni i odgovorni, pridržavajte se svih epidemioloških mjera i preporuka, kako bi smo naposljetku zajednički izašli kao pobjednici iz ove epidemiološke krize.

Svima čestitamo Dan Vukovarsko-srijemske županije i blagdan sv. Martina, njezina zaštitnika!” – izvijestila je Županija.