Nenad Bjelica završio na hitnoj operaciji kralježnice, javio se iz bolnice

0

FOTO:facebook/Nenad Bjelica

Trener NK Osijeka Nenad Bjelica u petak navečer podvrgnut je operaciji kralježnice u Poliklinici Rotim. Iz kluba javljaju kako je Bjelica imao velike probleme s bolovima u leđima te da je operacija bila nužna i neodgodiva.

Operacija je bila uspješna te se Bjelica dobro oporavlja, priopćili su iz NK Osijeka. Nenad Bjelica će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku.

Iz bolnice se javio i sam Bjelica koji se zahvalio cijelom osoblju.

“Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana. Hvala svim sestrama , doktorima te ostalom osoblju Poliklinike Rotim Specijalne bolnice Neurospine u Zagrebu na velikoj brizi. Isto tako, zahvala svima u osječkoj bolnici koji su me zadnja 2 tjedna pokušavali osposobiti za svakodnevni rad u mojem NK Osijeku. Hvala mojoj obitelji te svima koji brinu za mene. Sutra već idem kući. Jedva čekam povratak na zeleni teren…i povratak novim radnim pobjedama!”, poručio je trener NK Osijeka.

Na utakmicama u Šibeniku i Crikvenici Osječane će s klupe voditi prvi pomoćni trener, Austrijanac Rene Poms uz asistenciju Nine Bule. Osijek danas od 17:00 sati gostuje kod Šibenika na Šubićevcu, a poslije tog dvoboja neće se vraćati u Slavoniju jer ih već u utorak očekuje gostovanje kod Crikvenice u šesnaestini finala Kupa.