Najava: Večer vina & umjetnosti u Osijeku

0

Večer vina i umjetnosti održat će se u predivnom Perivoju Kralja Tomislava u Osijeku, u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine.

Večer vina & umjetnosti nije samo događaj, već pravo putovanje kroz čaroliju vina, umjetnosti i glazbe. Zamislite kako sunce zalazi, a vi se prepuštate bogatim okusima vrhunskih vina, koja su pažljivo pripremljena od plodova sunca i grožđa naših najboljih vinara. Svaka čaša nosi priču, a svaka kap vodi vas u svijet čistog užitka.

Perivoj Kralja Tomislava bit će transformiran u idealno mjesto za zadovoljiti sva vaša osjetila. U lounge zoni In da Sofa moći ćete se opustiti i upijati atmosferu, dok će vas glazbeni program voditi kroz večer i noć. Na svakom koraku čekaju vas umjetničke instalacije Nikole Falera, koje će dodatno oplemeniti prostor i stvoriti magičnu atmosferu.

Izložbeni prostori ponudit će vam raznovrsne umjetničke ekspresije, omogućujući vam da istražite i doživite umjetnost na potpuno novi način. Očekuje vas i bogata ponuda vina Slavonije i Podunavlja, koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Detalji na plakatu.