Najava jubilarnog 60. Brodskog kola, publika će imati priliku uživati u koncertu Jole, Najbolji hrvatski tamburaši i TS Berde Band

0

Slavonski Brod priprema se za jubilarnu proslavu 60. Brodskog kola, najstarije kulturno-umjetničke manifestacije u istočnoj Hrvatskoj. Ova manifestacija, koja traje cijelu godinu, vrhunac će dosegnuti sredinom lipnja, kada će se od 14. do 16. lipnja 2024. godine održati središnji dio programa.

Ove godine organizatori su, uz tradicionalne nastupe folklornih društava, uveli i poseban tamburaško zabavni program. U petak, 14. lipnja 2024. godine, u prostoru Tvrđave u Slavonskom Brodu, s početkom u 20 sati, publika će imati priliku uživati u koncertu tamburaških sastava BERDE BAND, NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI i poznatog izvođača JOLE-a.

Brodskog kolo, koje već šest desetljeća okuplja ljubitelje folklora i tradicije, ove će godine biti obogaćeno novim sadržajima koji će dodatno doprinijeti njegovom svečanom obilježavanju. Organizatori pozivaju sve građane i posjetitelje da se pridruže u slavlju i uživaju u raznovrsnom programu koji slavi bogatu kulturnu baštinu Hrvatske.

Ne propustite priliku sudjelovati u ovom jedinstvenom događaju i doživjeti autentični duh slavonske tradicije. Vidimo se na jubilarnom 60. Brodskom kolu!