Ljetni nogometni kamp za djecu u Baranji: Prijave su u tijeku!

0
foto: cavna

Ovog ljeta, Kneževi Vinogradi postat će domaćin posebnog događaja namijenjenog mladim nogometnim entuzijastima. Po prvi put, od 28. do 30. lipnja 2024. godine, održat će se ljetni nogometni kamp za djecu pod vodstvom stručnjaka iz NK Lokomotive Zagreb. Ovaj događaj, organiziran od strane Nogometne škole NK Borac, pružit će priliku dječacima i djevojčicama rođenima između 2008. i 2016. godine da provedu svoje školske praznike usavršavajući nogometne vještine.

Kamp će se održati na Sportsko-rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi, a sudionici će imati priliku raditi s iskusnim trenerima i skautima NK Lokomotive Zagreb. Također će im pomoći treneri iz Škole nogometa NK Borac. Program kampa uključuje treniranje različitih nogometnih tehnika, sudjelovanje u zabavnim sportskim aktivnostima, kvizovima, te korištenje bazenskih sadržaja. Završni dan kampa rezerviran je za prijateljske utakmice, nakon kojih će djeca imati priliku ostati i kupati se pod nadzorom svojih roditelja ili skrbnika.

U ponudi su dvije opcije prijave: trodnevni kamp bez noćenja po cijeni od 100 EUR, dok drugo dijete iz iste obitelji plaća 60 EUR, i kamp s dva noćenja i punim pansionom u Pansionu Piroš Čizma, Suza, po cijeni od 150 EUR, s popustom za drugo dijete od 100 EUR. Polaznicima je osiguran ručak u restoranu Panon, dres za trening, te besplatan ulaz na bazene.

S obzirom na ograničen broj mjesta, roditelji se potiču da prijave svoje djecu najkasnije do 20. lipnja 2024. Više informacija o kampu i prijavama dostupno je na Facebook stranici Nogometne škole NK Borac. Kamp predstavlja idealnu priliku za mlade nogometaše da unaprijede svoje vještine, zabave se i steknu nova iskustva tijekom ljetnih praznika.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYF4VBMMz7yvy_48Z9CSUtijzmOicfZ4Ur4h2BGlEog_WF2Q/viewform