Na trodnevnom plesnom kupu u Požegi oko 700 plesača iz cijele Hrvatske

0
foto:GRAD POŽEGA

Twirling klub Požega domaćin je trodnevnog natjecanja, Kupa Požege, natjecanja u plesu – show danceu, twirlingu i mažoret plesu koje se održava 25. do 27. lipnja u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”, pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Riječ je o izlučnom natjecanju za državno prvenstvo u gore spomenute tri plesne discipline koje će održati iduće godine. U ta tri dana kroz Požegu će, odnosno njezinu najveću sportsku dvoranu proći oko 700 plesača iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je otvorio dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik požeškoga gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića.

– Dragi natjecatelji, poštovani članovi žirija i organizatori ovoga izlučnoga natjecanja za državno prvenstvo, želim vam puno uspjeha u ova tri natjecateljska dana. Ponesite ugodne dojmove iz naše Požege i nadam se da ćete uskoro moći svi zajedno nastupati, kao prije, i pratiti i bodriti jedne druge, što bi značilo da smo se riješili covida. Najboljima unaprijed čestitam i želim vam uspjeha na državnoj završnici, a onima koji ne izbore nastup na državno natjecanju ove godine, više sreće drugi put. Prenosim vam i pozdrave našega gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića – kazao je dr.sc. Miličević, otvarajući natjecanje.

Grad Požega u sklopu pokroviteljstva ovoga natjecanja osigurao je njegovu domaćinu Twirling klubu Požega potporu u vidu besplatnoga korištenja sportske dvorane, uz financijsku potporu od 16.000 kuna.