Na autocesti A3 kod Bukovlja izgorilo kamion

0
foto: DVD Donji Andrijevci

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, dana 22. ožujka, oko 21.30 sati, zaprimljena je dojava o požaru teretnog automobila koji se kretao sjevernom kolničkom trakom autoceste A3 u blizini Bukovlja. PU brodsko-posavska objavila je danas detalje požara.

Policijski službenici su izlaskom na mjesto događaja utvrdili da se radi o teretnom vozilu turskih nacionalnih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Andrijevci oko 1 sat, dok su djelatnici Hrvatskih autocesta osigurali odvijanje prometa autocestom koji je bio privremeno prekinut zbog gašenja požara, navodi policija.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja do jutarnjih sati kada je obavljen očevid uz nazočnost inspektora zaštite od požara.

Utvrđeno je da je do požara došlo uslijed tehničkog kvara na kočionom sustavu stražnjeg desnog kotača priključnog vozila u kojem se nalazio razni građevinski materijal. Nakon što se zapalila guma, vatra je zahvatila priključno vozilo i kamion koji su u cijelosti izgorjeli.

Policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zaključuje se u priopćenju.

foto: DVD Donji Andrijevci