Muškarac razbijao čaše po kafiću, a tijekom privođenja napao i policajca

0
foto: MB Press/Ilustracija

Policajci su uhitili muškarca koji je narušavao javni red i mir u jednom kafiću u Slavonskom Brodu, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Riječ je o 33-godišnjaku koji je u alkoholiziranom stanju (1,34 promila) negodovao i zaprijetio konobaru zbog neposluživanja pića, te je razbio nekoliko čaša, nakon čega je izašao iz kafića.

Nedugo potom policijski službenici su na ulici zatekli 33-godišnjaka koji je nastavio s vikom i galamom vrijeđajući policijske službenike, nakon čega su nad njim primijenjena sredstva prisile radi sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je jedan policajac ozlijeđen.

U prostorijama policije 33-godišnjak je pregledan po djelatnicima hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je isti sposoban za zadržavanje u policiji.

Policijski službenici protiv 33-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prijetnja, optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, zaključuje se u priopćenju.