Matej Hanžek iz Bilja u osam utakmica zabio pet komada iz slobodnjaka!

0
foto: Sofascore

U drugom tjednu Sofascore natjecanja za najbolje niželigaške golove uvjerljivu pobjedu odnio je Matej Hanžek iz HNK Bilje.

Hanžek, koji je ujedno i trener mlađih pionira u svom klubu, zaista briljira u ovoj sezoni 2. ŽNL Beli Manastir. U 8 odigranih utakmica postigao je 6 pogodaka od kojih čak nevjerojatnih 5 iz slobodnog udarca! 

Pogledajte njegov gol koji je izabran kao najbolji u drugom tjednu Sofascore natjecanja za najbolje niželigaške golove:

Nova sezona krenula – prijavite golove i osvojite nagradu za svoj klub! 

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.  

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil. Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €. 

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!