Koncert Damira Urbana u Požegi

0

U sklopu programa Požeškog kulturnog ljeta i Kazališnih ljetnih večeri 8. srpnja, gostovat će Damir Urban i njegova četvorka. Ovaj spektakularni koncert i i nezaboravni glabeni doživljaj održat će se na vanjskoj pozornici Gradskog kazališta Požega s početkom u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Damir Urban, legendarni pjevač, tekstopisac i kantautor, donosi svoje najveće hitove i najnovije glazbene uratke na pozornicu koja će zatresti srca svih ljubitelja njegove glazbe. Njegovi stihovi diraju u srž duše, a njegove pjesme ostavljaju neizbrisiv trag u pamćenju publike diljem regije. Ovaj talentirani glazbenik ima jedinstvenu sposobnost da prenese emocije kroz svoj iznimni vokal i autentičan izričaj. Svojim pjesmama, poput ‘Mala truba’, ‘Moja’ i ‘Odlučio sam da te volim’, osvaja srca slušatelja i stvara čarobnu atmosferu koju će publika u Požegi imati priliku doživjeti uživo.

“Koncert Damira Urbana u Požegi obećava biti glazbeno putovanje ispunjeno energijom i emocijama. Bilo da ste dugogodišnji obožavatelj ili tek upoznajete njegovu glazbu, ova večer će vas oduševiti i ostaviti bez daha. Prepustite se nevjerojatnoj glazbi, zapjevajte s Damir Urbanom i uživajte u nezaboravnom glazbenom doživljaju.” pozivaju organizatori.