Klinički bolnički centar Osijek, prvi put u povijesti ustanove, ima Kliniku za onkologiju

0
FOTO: KBC OSIJEK

Klinički bolnički centar Osijek je postigao značajan korak u svojoj evoluciji kao centra izvrsnosti u pružanju zdravstvene zaštite. Nakon temeljitog vrednovanja i ocjenjivanja, Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske dodijelilo je prestižni naziv “Klinika za onkologiju” ovom medicinskom ustanovom, čime je potvrđena izuzetna stručnost i posvećenost osoblja u borbi protiv raka.

Ovo je značajno priznanje za KBC Osijek koje potvrđuje dugogodišnju predanost, stručnost i kontinuirano ulaganje u unapređenje kvalitete zdravstvene zaštite. Ovim činom, KBC Osijek postaje 19. klinika od ukupno 25 zdravstvenih jedinica u okviru bolničkog centra, što dodatno naglašava njegovu važnost i ulogu u regionalnom zdravstvenom sustavu.

Zahvaljujući timskom radu, trudu i stručnosti svih zaposlenika, KBC Osijek postavlja nove standarde u pružanju skrbi pacijentima oboljelim od raka. Ova titula nije samo priznanje za dosadašnji rad, već i obveza za daljnje usavršavanje i unapređenje u području onkološke skrbi.

Ova vijest ne samo da je od velike važnosti za KBC Osijek, već i za cijelu zajednicu koja će imati koristi od poboljšane i stručnije zdravstvene zaštite. Ovo je novo poglavlje u razvoju KBC Osijek i sigurno će imati pozitivan utjecaj na sve pacijente koji se obraćaju ovoj medicinskoj ustanovi u potrazi za kvalitetnom zdravstvenom skrbi.