HNS predstavio novu službenu stranicu

0
foto: Cavna / HNS

Hrvatski nogometni savez predstavio je u petak novu službenu web stranicu koja uz novi dizajn donosi i niz novih funkcionalnosti i sadržaja, namijenjenih prvenstveno članovima brojne hrvatske nogometne obitelji.

U planiranju strukture i sadržaja nove web stranice na prvo mjesto postavljeni su članovi nogometne obitelji – igrači, treneri, klubovi, suci, stručno i administrativno osoblje, županijski nogometni savez, navijači i svi oni kojima je nogomet i više od najvažnije sporedne stvari na svijetu. Stoga je tu i prigodna nova web adresa – hns.family.

Zadržana je prepoznatljiva i pregledna struktura dosadašnje web stranice, a uz potpuno novi dizajn dostupne su brojne nove funkcionalnosti.

Među najvažnijima je Semafor – kao jedan od rijetkih saveza u Europi, HNS će na jednom mjestu omogućiti sve rezultate, svih razina natjecanja i svih sezona koje su dostupne u sustavu COMET u kojem se vode HNS-ova natjecanja od 2004. godine. Pritom, možete pronaći profile svih igrača, njihovu statistiku svih odigranih utakmica, kao i stranice klubova na kojima su dostupni sastavi, rasporedi, rezultati i statistika svih njihovih selekcija odnosno uzrasta.