Grad Valpovo obnavlja dom u Harkanovcima

0
foto: GRAD VALPOVO

Danas je u Gradu Valpovu potpisan ugovor između Dobrovoljnog vatrogasnog društva Harkanovci i izvođača radova tvrtke Fasader boja d.o.o. Osijek. 

DVD-u Harkanovci odobren je iznos od 246.875,00 kn financiran u 100% iznosu za zamjenu stolarije i postavljanje nove energetske fasade. Projekt je financiran unutar mjere 19. „Potpore lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER“ koju je raspisala Lokalna akcijska grupa „Karašica“. Na projektu su radili upravni odjeli Grada i Valpovački poduzetnički centar d.o.o.

Odlukom gradonačelnika Matka Šutala o ravnomjernom ulaganju u prigradska naselja ovo je ujedno posljednji društveni dom koji ide u obnovu. 

Podsjetimo, završene su obnove zgrada DVD-a Šag, NK Tomislav Šag, DVD-a Marjančaci, a trenutno se izvode završni radovi na Društvenom i vatrogasnom domu u Zelčinu, zgradi DVD-a u Ladimirevcima i Društvenom i vatrogasnom domu u Nardu. 

Potpisivanju ugovora nazočili su Gradonačelnik Matko Šutalo, zamjenik predsjednika DVD-a Harkanovci Domagoj Bošnjak i predstavnici izvođača radova.