Dodatna pogodnost za zaposlenike u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir

0

Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir adaptirao je prostoriju za njegovatelje i medicinsko osoblje. Tako zaposlenici sada na raspolaganju imaju novu kuhinju i prostor za dnevnim odmor tijekom radnog vremena.

Ovaj prostor za opuštanje stilskim je uređenjem odvojen od ostataka prostora zgrade.

” Kao pružatelj usluge kontinuirano radimo na podizanju naših standarda, ali ne samo za naše korisnike, nego i za naše zaposlenike. Nadamo se da ćemo adaptacijom prostorije za njegovatelje i medicinske sestre postići još pozitivniju organizacijsku kulturu, povećati zadovoljstvo radom u Domu i dodatno motivirati naše medicinsko osoblje u ovom napornom vremenu pandemije”, naveo je ravnatelj Tomislav Peran.

U posljednjem razdoblju Dom za starije i nemoćne osobe adaptirao je vanjski i unutarnji prostor, napravljen je frizerski salon, samoposlužni kafić, uveden je besplatan Wi-Fi, a odrađena je i potpuna energetska obnova zgrade. Trenutačni veliki projekt koji je u tijeku je rekonstrukcija potkrovlja u nove smještajne kapacitete prilagođene za pružanje usluge trećeg i četvrtog stupnja, odnosno korisnicima kojima treba veća skrb.