Detalji jučerašnje prometne nesreće kod Belog Manastira: Prilikom pretjecanja izgubio kontrolu

0
foto: MB Press

Jučer u 14,20 sati, između Belog Manastira i Petlovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Danas je policija izvijestila o detaljima i uzroku prometne nesreće.

Do prometne nesreće došlo je na način da je vozač 35-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom iz smjera Belog Manastira prema Petlovcu te pretjecao osobni automobil koji se kretao istim smjerom.

Prilikom nepropisnog pretjecanja te uslijed zanošenja vozila, vozač osobnog automobila udario je u vozilo koje je pretjecao, a s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin.

U ovoj prometnoj nesreći, 37-godišnji vozač prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir koji su 35-godišnjem hrvatskom državljaninu evidentirali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi od 1,71 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za vrijeme obavljanja očevida u vremenu od 14,35 sati do 16,25 sata na tom dijelu cesta je bila privremeno zatvorena za sav promet te se promet odvijao obilaznim putevima.