Baranja na zagrebačkom Cvjetnom trgu

0
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Baranja-fotomontaza-1024x768.jpg
foto: Visit Baranja

Turistička zajednica Baranje odlučila je Baranju predstaviti Zagrepčanima putem izložbe fotografija pod nazivom ”Dodir baRAnJe”. Izložba baranjskih autora biti će od 16. do 30. travnja ove godine postavljena na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

,,Fotografija govori više od tisuću riječi, pa smo se na ovaj način odlučili prezentirati ljepote Baranje te motivirati Zagrepčane i njihove goste kako bi posjetili regiju između Dunava, Drave i granice s Mađarskom, te u njoj proveli pravi hedonistički odmor.”, poručili su iz TZ Baranje.

Ispod svake od 20 fotografija bit će postavljen natpis s objašnjenjem na hrvatskom i engleskom jeziku te QR kod koji vodi na stranicu TZ Baranje kako bi posjetitelji mogli pronaći detaljniju turističku ponudu.

Fotografije autora Nenada Milića, Dubravka Franjina, studia Romulić & Stojčić, Maria Đurkića i Zvonimira Jankovića u večernjim će satima biti osvijetljene ”na solarni pogon”.

U organizaciji ove izložbe, uz TZ Baranje, sudjeluju TZ Bilje-Kopački rit i TZ Draž, a izložba je samo jedna od aktivnosti ovih neformalno udruženih turističkih zajednica.

izvor: Visit Baranja