Antonije Čerkez, Tihe Orlića i Adi Šoše nastupaju na Osječkom ljetu mladih

0

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku s ponosom najavljuje 42. izdanje Osječkog ljeta mladih (OLJM), koje će se održati od 10. do 20. lipnja 2024. godine. Ovogodišnji program obuhvaća četiri glavne kategorije: edukacijski, umjetnički, sportski i glazbeni, pružajući raznolik sadržaj za sve posjetitelje.

Edukacijski program uključuje popularne OLJM kvizove koji će se održati u Caffe baru Mind na adresi Stjepana Radića 26. Kvizovi su na rasporedu 12., 17. i 20. lipnja, s početkom u 20:00 sati.

Umjetnički program nudi zanimljive događaje poput projekcije pilot epizode humoristične serije “Tetak” u drive-in kinu, koja će se održati 14. lipnja u 21:30 na parkiralištu ispred FAZOS-a, Vladimira Preloga 1a. Također, predstava “Klasni neprijatelj” Nigela Williamsa, u izvedbi studenata druge godine prijediplomskog studija glume i lutkarstva, bit će prikazana 18. i 19. lipnja u Kulturnom centru, Ul. Kneza Trpmira 2/a, s početkom u 20:00 sati.

Glazbeni program donosi niz koncerata na sveučilišnom kampusu ispred FAZOS-a, Vladimira Preloga 1a. Koncert Antonije Čerkez održat će se 13. lipnja u 21:00 sat, dok će 15. lipnja, uz gledanje utakmice Hrvatska – Španjolska od 17:30, posjetitelji moći uživati u koncertu Tihe Orlića u 21:00 sat. Adi Šoše & Al Music Band nastupit će 16. lipnja u 21:00 sat.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a program će se održavati na više različitih lokacija u gradu. Za sudjelovanje u sportskim natjecanjima potrebne su prijave, koje će uskoro biti otvorene.

Za dodatne informacije posjetite službenu web stranicu i društvene mreže Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku.