AGS Hrvatska stigao u Vukovar

0
foto: AGS

S ponosom i veseljem Vas obavještavamo da je AGS Hrvatska stigao u Vukovar. Nalazi se na adresi Kudeljarska 6. U skladu s dugogodišnjom tradicijom pružanja vrhunske usluge i kvalitete, benzinski servis u Vukovaru će zadovoljiti potrebe vozača i vlasnika vozila.

AGS u Vukovaru opremljen je najmodernijom opremom i tehnologijom kako bi se vozilima i vozačima osigurali najviši standardi usluga.

GORIVA I MAZIVA
AGS u Vukovaru nudi širok spektar kvalitetnih goriva i maziva: premium DRIFT goriva, visokokvalitetna benzinska i dizel goriva, LPG auto plin.

Novitet koji Vas očekuje na AGS-u u Vukovaru je PLAVI DIZEL.

AGS svojim premium gorivima osigurava vašem vozilu optimalne performanse, učinkovitu i smanjenu potrošnju te smanjenje nečistoća u ispušnim plinovima. Stručni tim će Vam rado pružiti sve potrebne informacije o najboljim DRIFT gorivima.

DODATNA USLUGA
Na AGS benzinskom servisu možete uživati u finoj šalici kave ili osvježavajućim pićima. A tu je i QUICK SHOP trgovina sa širokim asortimanom artikala poput slatkiša, grickalica, te bogata ponuda proizvoda za njegu i čišćenje automobila.

AGS benzinski servis u Vukovaru je mjesto gdje se susreću strast prema automobilima i vrhunska usluga. Dođite i provjerite sami!