85-godišnji vozač uspio je izaći iz gorućeg automobila

0
foto: pixabay

Jučer u Vukovaru zapalio se osobni automobil 85-godišnjeg mještanina. Uspio se snaći, zaustavio vozilo i izašao iz njega. Vukovarski vatrogasci ugasili su požar, a vozač na sreći nije ozlijeđen. Nakon policijskog očevida utvrđeno je kako je uzrok požara kratki spoj na električnim instalacijama u prostoru motora.

O događaju izvijestila je PU vukovarsko-srijemska te priopćenje prenosimo u cijelosti.

,,Oko 18,50 sati 3. prosinca na pristupnoj cesti trgovačkog centra u ulici Priljevo u Vukovaru izbio je požar na osobnom automobilu vukovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 85-godišnjak iz Vukovara. 85-godišnjak je odmah zaustavio vozilo te izašao iz vozila.

Požar na vozilu lokalizirali su pripadnici JVP Vukovar. Policijski službenici, u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara, obavili su očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara kratki spoj na električnim instalacijama u prostoru motora.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je vozilo u potpunosti uništeno te je materijalna šteta procijenjena na iznos od više tisuća kuna.

Policija će o događaju podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.” – izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.